Translate

Кран за безплатна реклама с биткоин (bitcoin, BTC)

Здравейте приятели!

Тук ще ви представя един по-различен кран за биткоини, регистрация тук: MELLOWADS.
В този кран можете да се сдобиете с безплатни биткоини за реклама на вашите реферални линкове  в другите кранове, в които сте се регистрирали. Първо да обясня защо са ви необходими реферали. Повярвайте ми без реферали сте загубени. Реферал е човек който се е регистрирал под вас, чрез вашият реферален линк и за всички от тези кранове ви дават % от неговите доходи.  Колкото повече имате, толкова повече доходи ще ви докарват вашите кранове. Ако се борите само всичко ще се случва много бавно и трудно. На снимката отдолу съм показала къде се намира вашият реферален линк за FREEBITCOIN.


По същият начин ще намерите рефералните си линкове и в останалите кранчета, в които сте се регистрирали. Търсете думичката REFFER или AFFILIATE.

Точно за намиране на реферали ще ви послужи MELLOWADS. Той дава между 1000 и 10 000 сатошита, които можете да използвате за реклама на вашите реферални линкове. Минимумът баланс който можете да използвате е 0.0001 BTC.  

Как да си пуснете реклама в MELLOWADS.
Отивате в advertise/ create new advert.


Пишете заглавие, отдолу описание и в третия ред слагате вашият рефералени линк. 
Кликате на create.


Това можете да направите едва когато имате баланс минимум 0.0001 BTC. ,
така че трябва да бъдете постоянни в CLAIM на всеки 24 часа. 

Разбира се има и други начини да намерите реферали, примерно в безплатните сайтове за сърфиране.

Желая ви успех и помнете: колкото повече реферали, толкова по-големи доходи за вас, така че не спирайте да си промотирате линковете. 







 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes