Translate

Работа от в къщи чрез въвеждане на Captcha


Що е това Captcha? Това са кодове за сигурност, които се използват при регистрация в сайтове и при писане на коментари с цел да се избегне спам.
Работата с Captcha се състои в това да въвеждате правилно и бързо показаните картинки.


За съжаление обаче тази работа е само за хора, които добре разчитат английските букви, имат точно око и бързина, но ако я имате и въвеждате думичките в подходящо време на деня като нищо можете да изкарате 10$ днес. Заплащането по обяд по българско време е 0.85$ за 1000 картинки, а заплащането в 3 часа сутринта по българско време е 1.35$ за въведени 1000 картинки.
Какво е необходимо за да се започне такава работа. Преди всичко е нужен акаунт в Paypal.com. По какъв начин става регистрацията в Paypal и валидирането на акаунта съм описала в поста "Как да си направим акаунт в Paypal"
В акаунта си въведете дебитната си карта, в която е нужно да има 3лв и я валидирайте. След това се регистрирайте в Megatypers. Въведете правилно вашият Paypal имейл, за да си получите плащането. Megatypers ще ви поиска invitation code. Напишете 2H11, в полето за invitation code. Плащането е на минимум изработени 3$ всяка седмица обикновено в понеделник. Прочетете си добре тутуриала как се въвеждат картинките. За всяка една картинка ви се дават 10 секунди за въвеждане, затова е нужно съсредоточаване и точно око.





Ако имате бързина, желание, упоритост и точно око, можете да изкарате доста добри пари от надомна работа с Captcha. Успех.




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes